정보서비스 학교소식 공지사항

공지사항

• 공지사항 게시판 담당자 : 김창호 (T. 051-606-2348)
KSA of KAIST_Recruiting English Native Teacher
  • 작성자고*민
  • 작성일2019-01-11

Korea Science Academy of KAIST, a special high school for students gifted in mathematics and science, is looking for a qualified, full-time native English teacher, who will begin teaching in Spring & fall semester, 2019.

1. Position & Number of Employment

- 1 Full-time English teacher

2. Eligibility

- Native speaker of English (Citizen of one of the following countries: Australia, Canada, Ireland, New Zealand, United Kingdom, United States or South Africa as defined by the Korean Ministry of Justice)

- Bachelor's degree with 3 years of full-time English teaching experience OR Master's degree with 1 year of full-time English teaching experience

* Preference: English- Korean bi-lingual/ English Education, TESOL, Second Language Studies, or Applied Linguistics majors/ teacher's license/TEFL/TESOL or CELTA certificates

3. Duties

- Teaching min. 15 hours per week

- Keeping proper course records, maintaining regular office hours, and attending meetings in addition to classroom duties, and participating in some extracurricular activities.

4. Working Conditions

- Full-time position with 1 year contract (2019. 2.18. ~ 2020. 1.31, renewable upon good standing)

- Competitive salary (starting from 30,000,000 KRW per year for bachelor’s degree / 36,000,000 KRW per year for master’s degree)

- Furnished housing provided

- National medical insurance (contributory, school pays 50% of the premium.)

- National pension (contributory, school pays 50% of the savings.)

5. Hiring Process

- Stage 1: Evaluation of application documents

- Stage 2: Teaching demonstration (20 min.) and faculty interview

- Stage 3: KSA principal’s interview